Καλοκαιρινά Μαθήματα: Κερδίστε Χρόνο όσο οι Άλλοι Κάνουν Διακοπές
Απρίλιος 09, 2024

Η εποχή των καλοκαιρινών μηνών συχνά θεωρείται "νεκρή" περίοδος για πολλούς. Οι δρόμοι αδειάζουν, τα καταστήματα κλείνουν, και οι περισσότεροι επικεντρώνονται στις διακοπές και την ανάπαυλα. Ωστόσο, αυτός ο χρόνος μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον εαυτό τους και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και γνώσεις.

speak_summer_language_courses_online.jpg

Τα καλοκαιρινά μαθήματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να εξελίξουν τις γλωσσικές τους ικανότητες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ανεξαρτήτως επιπέδου,  μπορείτε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε την γλώσσα που ήδη γνωρίσετε. Μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί κανείς να εξελιχθεί από αρχάριος και να φτάσεις Α2 ή ακόμη και Β1 σε κάποιες γλώσσες. Στο Speak ξεκινούν καλοκαιρινα τμήματα σε Αγγλικά, Αράβικα, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Κινεζικα, Κορεάτικα, Νορβηγικα, Ρώσικα, Σουηδικά, Ολλανδικά και πολλές άλλες γλώσσες.

Αν και οι περισσότεροι συνδέουν το καλοκαίρι με τη θάλασσα και τις διακοπές, η τεχνολογία μας προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσουμεΜε τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων είτε δια ζώσης είτε online, μπορείτε να αναπτύξετε τις γλωσσικές σας ικανότητες οπουδήποτε βρισκόμαστε, ακόμη και στην παραλία! τις μαθησιακές μας δραστηριότητες ακόμη και από απόσταση. 

Επομένως, ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την περίοδο για να επενδύσουμε στον εαυτό μας και να κερδίσουμε χρόνο, όσο οι άλλοι κάνουν διακοπές. Ας αναβαθμίσουμε τις γλωσσικές μας ικανότητες και ας ετοιμαστούμε για έναν επόμενο φωτεινότερο επαγγελματικό και προσωπικό μας εαυτό!

Κάντε το καλοκαίρι σας πιο αξιομνημόνευτο και παίρνετε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και ισχύουν εκπτώσεις & προσφορές!


Πληροφορίες - Εγγραφές:

T: +30 2310 225 717

E: speak@speak.edu.gr

S: speak.edu.gr 

Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρερει