Festas Brasileiras
Δεκέμβριος 31, 2019

Εκκμάθηση μέσα και έξω απο τις αίθουσες

Η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι μία δημιουργική διαδικασία! Για το λόγο αυτό, οργανώνουμε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς παράλληλες δραστηριότητες, ώστε να αποκτάτε βιωματική επαφή με τη γλώσσα, να γνωρίζετε καλύτερα τον πολιτισμό της, αλλά και να την προωθείτε αποτελεσματικά ως επαγγελματικό προσόν.

Έτσι στο SPEAK, κάνουμε μάθημα, αλλά επίσης διασκεδάζουμε! Χορεύουμε σε ρυθμούς καρναβαλικούς και μαγειρεύουμε μαζί, τραγουδάμε καραόκε και ευχόμαστε Καλές Γιορτές με ανταλλαγή δώρων και πολλή μουσική! 

Βραζιλιάνικες Γιορτές

Η Γιορτή Πολυγλωσσίας είναι η μεγαλύτερη συνάντηση φορέων που ασχολούνται με τις ξένες γλώσσες και τις διαφορετικές κουλτούρες και αποτελεί πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στα επτά χρόνια συμμετοχής μας, έχουμε παρουσιάσει, μαζί με τους σπουδαστές μας, χορευτικά Kpop και kalinka, εργαστήρια καλλιγραφίας, origami, κατασκευή dalahäst και kokoshnik, καθώς και παρουσιάσεις για θέματα που αφορούν τις 20 γλώσσες που διδάσκουμε.

Στην 7η Γιορτή Πολυγλωσσίας, τα τμήματα Πορτογαλικών του SPEAK παρουσίασαν τα πιο γνωστά τραγούδια με Πορτογαλικό στίχο, φέρνοντας το κοινό της πόλης πιο κοντά σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή γλώσσα.

Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρερει